Weekje Frankrijk als afsluiting! - Reisverslag uit Giffaumont-Champaubert, Frankrijk van Frans & Carry Gool-Floris - WaarBenJij.nu Weekje Frankrijk als afsluiting! - Reisverslag uit Giffaumont-Champaubert, Frankrijk van Frans & Carry Gool-Floris - WaarBenJij.nu

Weekje Frankrijk als afsluiting!

Blijf op de hoogte en volg Frans & Carry

14 April 2015 | Frankrijk, Giffaumont-Champaubert

Na onze vorige up-date zijn we donderdag de Pyreneeën doorgetrokken. Een prachtige rit door de bergen mooie uitzichtpunten (fotomomenten) prachtige natuur en we zien hier de wandelaars misschien wel hun zwaarste beproeving doorstaan. Het is er aan af te lezen dat dit heel zwaar voor ze moet zijn. We overnachten op een camperplaats die in een parkje van oude knotwilgen is gesitueerd. Prachtig om zulke mooie overnachtingsplaatsen tegen te komen. Vrijdag rijden we een flink stuk Frankrijk door, nog wat meer dan de planning omdat de camperplaats die we hadden uitgezocht wat tegen viel. We staan in de stad Bourges waar veel Fransen campers zich verzamelen om van hieruit een gezamenlijke reis naar Nederland te maken (Kinderdijk, Keukenhof, bollenvelden etc etc).het was donderdag en vrijdag nog steeds mooi weer 22/24gr ondanks de regen in de nacht! Zaterdag was het "different koek" een druilige dag en de zon laat zich nauwelijks zien, een reisdag dan maar.........de temp. Komt niet verdr dan 13/15 gr. En bij dat laatste moet de zon zich dan wel even laten zien. We komen in Giffaumont aan het Lac du Der. Een mooi groot meer met tal van recreatie mogelijkheden, fietspaden en activiteiten. In het weekend zijn er internationale jetski wedstrijden wat voor een gezellige drukte zorgt. De zondag is overigens weer prachtig weer. Volop zon en weer aangename warmte. Heerlijk om een stuk te fietsen en te genieten.
Dag 65 van onze vakantie, de dag dat Frans zijn 65e levensjaar is begonnen. Vanmorgen hartelijk toegezongen door Dirk en Francien die samen met ons zijn verjaardag vieren! Weer een prachtige dag, heerlijke temperatuur, strak blauw een mooie ronde rond het meer gefietst, lekker uit eten, heerlijk wijntje gedronken en nu nog even genieten van de koffie in de zon.
Namens Frans hartelijk dank voor alle leuke en lieve felicitaties vandaag.
Stilaan komen we nu aan het einde van onze 10 weken durende vakantie. Wij genieten nog een paar dagen van het lekkere weer (woensdag zelfs 28gr) en in het weekend krijgen jullie van ons nog afsluitende samenvatting van deze mooie reis.

• 14 April 2015 - 09:55

Rian:

Heel mooi dat alles zo goed is verlopen, ondertussen al volgende plannen gemaakt?

• 14 April 2015 - 10:40

Monique:

Frans, een beetje te laat, maar alsnog van harte gefeliciteerd met je verjaardag! ik was een beetje te ziek om er aan te denken, sorry!

Tegen de tijd dat jullie de Nederlandse grens over gaan rijden, hebben we hier ook mooi weer. De eerste tekenen dienen zich al aan. Het is hier nu warmer dan in Barcelona, zie ik

• 14 April 2015 - 11:39

Dorry:

Ook 'n dag te laat, maar niet minder gemeend: VAN HARTE PROFICIAT!
    Geniet nog lekker samen van het laatste staartje.

• 14 April 2015 - 13:08

Harrie En Jeanne:

Hallo die Familie.

We zijn zeker te laat maar daarom niet minder van harte gefeliciteerd met de verjaardag. Nu kun je dubbel gaan genieten met een aow uitkering van heb ik jou daar......
    Moet nog wel ff wachten maar dan heb je ook wat.
    Goede reis naar huis en tot gauw.

• 14 April 2015 - 13:31

Nelly Kuijsten:

Hallo Frans en Carry

Nog van harte proficiat met je verjaardag, goede reis naar huis en daar nog lekker nagenieten van alle mooie momenten en prachtige foto`s
    vr. gr. nelly

• 14 April 2015 - 18:55

Gaston En Corry:

Zo Frans nu hoor je ook bij de club van 65 jarige proficiat wel een dag telaat maar dat is wel ieder jaar zo is Anneke of Frans die jarig is . Geniet nog maar lekker van de laatste paardagen Frankrijk, en dan thuis nog lekker nagenieten.

• 14 April 2015 - 21:42

Femke:

Haha wat leuk dat Frans op jullie 65ste reisdag 65jaar is geworden! Dat hebben jullie heel goed gepland! :-)
    Geniet nog van de laatste daagjes vakantie!
    Gr fem

• 15 April 2015 - 00:11

Riet Brouwers:

FRANS HARTELIJK GEFELICITEERD MET JE VERJAARDAG IS WEL LAAT MAAR IK WIST HET NIET IK HOOP DAT HET LAATSTE STUK VAN JULLIE VAKANRIETTIE NOG MOOI WEER IS GR.

• 16 April 2015 - 14:03

Bart, Maud En De Kids:

Het zit er weer bijna op! Veel mooie dingen gezien en meegemaakt...voorzichtig met de laatste kilometers en tot snel
    Groetjes!

• 16 April 2015 - 16:25

Monique:

Nou, jullie kunnen rustig deze kant op komen. Hier is het weer nu ook prima!
Frans & Carry

Actief sinds 14 Jan. 2015