De 3e week!
Blijf op de hoogte en volg Frans & Carry
27 Februari 2015 | Spanje, Granada
We zijn al 3 weken onderweg maar dat voelt alsof we pas net zijn vertrokken maar toch al ruim 3000 km gereden ;-)
27 Februari 2015 - 20:24
Lonneke:
Hoezo moeten jullie meer km gaan maken? Jullie hebben toch alle tijd! Kom je gewoon wat later terug. Lekker genieten!! -
27 Februari 2015 - 20:33
Jos En Leonie:
Ziet er goed uit en klinkt zeker ook niet slecht.
Ga in Granada zeker ook naar de kathedraal en de kapel (met wel erg veel goud) waar veel Spaanse koningen begraven liggen. Voor het Alhambra en de daarbij behorende Generalife is een gids zeker de moeite waard. Je kunt meestal vrij makkelijk aansluiten bij een Engels of Duits sprekende gids of groep. Je hoort dan veel meer dan wanneer je op eigen houtje gaat.
We zijn jaloers en herkennen veel van wat jullie ervaren.
Blijf genieten maar blijf ons vooral opkom de hoogte houden.
27 Februari 2015 - 21:53
Ineke:
Klinkt nog steeds erg goed. leuk om jullie zo te volgen.
Genietse met liefs van ons twee! -
27 Februari 2015 - 22:27
Riet Brouwers:
fijn dat het allemaal goed gaat ons toos heeft ook hele harde wind gehad dat decamper stond te schudden nog fijne weken gr. riet -
28 Februari 2015 - 10:27
Simone:
Het Alhambra en de Generaliffe zijn prachtig .Een goede raad is aansluiten bij een Engelse of Duitse groep . Dat hebben wij ook gedaan en je krijgt uitleg waar je anders overheen gaat .
Hopelijk zijn de kaartjes niet te vlug uitverkocht. (dat is ons eens overkomen )
Een tocht door de Sierra Nevada is zeker de moeite waard , nog mooier in het voorjaar dan wat wij hebben gedaan ( november) .
Wij horen er wel van wat jullie er van vonden .
Groetjes
Jean en Simone
28 Februari 2015 - 11:48
Gaston En Corry:
Granada is een mooie stad Alhambra is voor iedereen anders. Oo wel heftig die storm maar ook weer een testje voor de nieuwe camper. Ja meer km maken waarom, kom je gewoon wat later terug. Goirle blijft toch liggen waar het nu is en je huisje dus ook. Ga zo verder dan komt alles goed. -
28 Februari 2015 - 11:48
Gaston En Corry:
28 Februari 2015 - 15:31
Diny Van Gool:
Wat fijn te horen dat het jullie zo goed gaat. Inderdaad voor wie of wat zouden jullie je moeten haasten.
Fijn dat het weer ook zo fijn is .Behalve die wind natuurlijk.
Ik blijf jullie met veel plezier volgen.
Liefs Diny.
01 Maart 2015 - 12:17
Heleen:
Fijn dat het Alhambra gelukt is. Jullie zitten ook in de buurt van Ronda (richting Malaga) . Leuk stadje, zeker de moeite waard om te bezoeken mocht je er langs komen.
En inderdaad, als het voelt alsof je nog maar net vertrokken bent, kun je toch nog gerust twee maanden wegblijven? Goede reis verder!
01 Maart 2015 - 12:48
Riky En Jan :
Fijn om te zien dat jullie zo genieten van deze trip, want dat is toch waar jullie het allemaal voor doen .En wat betreft meer kilometers, doe gewoon rustig aan en kom gewoon wat later naar huis, want jullie hebben alle tijd van de wereld, nu jullie toch onderweg zijn profiteer er dan ook maar van.
Nog een fijne vakantie en een veilige reis.